Aktivan odmor

Zbog svog geografskog položaja, Kvarner nudi širok spektar sportskih aktivnosti. Kupajte se u moru, a nedugo zatim uživajte u svježini gorskih večer. Aktivnosti kojima se možete prepustiti: Plivanje, Biciklizam, Planinarenje, Ronjenje, Windsurfing, Parasailing, Jahanje, Auto-moto sportovi, i još.

Plivanje

Onim  turistima koji ne preferiraju kupanje na gradskim ili „divljim“ plažama, nudi se mogućnost odlaska na novouređene Bazene Kantrida u Rijeci.

Biciklizam

Brojnost biciklističkih staza kroz Istru i Učku nude vam mogućnost uživanja u ljepoti prirode na dva kotača. Uz brojne označene staze, ima dovoljno mogućnosti i za one odvažnije koji žele u potpunosti istražiti blagodate koje pruža ovaj kraj.

Planinarenje

Planinarske staze pružaju mogućnost za istraživanje raznolike prirodne baštine Kvarnera. Učka je idealno mjesto za sve one koji žele uživati u aktivnom odmoru, a označenim stazama možete doći sve od mora, pa do najvišeg vrha Vojak.

Ronjenje

Sjeverni dio Jadrana posebno je atraktivan roniocima koji vole roniti na podvodnim grebenima i zidovima. Uz iznimnu bistrinu mora i bogatstvo podvodnog živog svijeta tu se mogu naći i grebeni sa špiljama te olupine brodova.

Windsurfing

Zaljev Preluk je nadaleko poznat kao jedinstveno mjesto za savršeno jedrenje na dasci. Glavni razlog  je  vjetar tramontana,  koji  ovdje  puše  gotovo  svakog  jutra  i  omogućava  nezaboravno surfanje ili jedrenje, kako ljeti, tako i zimi.

Parasailing

Ičići su idealno mjesto za sve željne uzbuđenja, bili mladi ili stari. Doživite Kvarner iz zraka, uz prekrasan pogled na Opatijsku rivijeru.

OTKRIJTE KVARNER

Kvarner je regija izvanrednog susreta mora i gorja, životne radosti i zdravlja, atraktivnih događanja i prekrasne prirode.

Raznolikost je lijepa!

>pogledajte brošuru