O nama

Obitelj

Našu ponudu smještaja čine četiri vrhunski opremljena apartmana koji se nalaze u neposrednoj blizini prelijepe gradske plaže. Uz hrvatski, službeni jezik komunikacije u govoru i dopisivanju s gostima je engleski jezik. Kao domaćini s vama možemo komunicirati i na njemačkom, talijanskom i slovenskom jeziku, a zadovoljavajuće ćemo se sporazumijeti i na ruskom jeziku. Kroz dugogodišnje bavljenje turizmom upoznali smo i ugostili drage ljude iz čitavog svijeta, sa skoro svih kontinenata. Njihovo pozitivno iskustvo i zadovoljstvo uvjetima boravka u Ičićima najbolja su nam nagrada i putokaz za naša daljnja nastojanja.

Ičići - Opatijska Rivijera

Ičići je mali, atmosferom intiman primorski gradić, smješten na najljepšem dijelu Kvarnera, na mjestu gdje se strme padine Učke spuštaju prema Jadranskom moru. Izrastao je uz prekrasne gradove i mjesta, kao što su nadaleko poznati Opatija i Lovran. Gosti Ičića, koji svoj odmor provode u privatnim apartmanima, u neposrednom su kontaktua čistom prirodom te uživaju tradicionalno gostoprimstvo domaćih ljudi.

Glavna plaža

Plaža Ičići je uređena, dijelom je betonirana, a dijelom šljunčana, s odličnim mjestima za sunčanje i prilazom moru. Pristup plaži prilagođen je potrebama invalidnih osoba, a jedan dio kupališta namijenjen je isključivo zabavi djece. Plažu odlikuje visoka kakvoća i čistoća mora te odlična ponuda sadržaja za kupače i rekreativce. Uz brojne kafiće i restorane na plaži je moguće iznajmiti suncobrane, ležaljke ili uživati u parasailingu, jedrenju i vožnji popularnim „pedalinama“. Za goste željne sunčanja u intimi na raspolaganju su stjenovite plaže s platoima na potezu od Ičića prema mjestu Ika. Kupalište Ičići ponosno nosi „Plavu zastavu“ koja simbolizira očuvan okoliš namijenjen ugodnom odmoru, zabavi i rekreaciji. Ovaj prestižan simbol dodjeljuje se isključivo onim plažama koje udovoljavaju visokim propisanim zahtjevima za brigu o kakvoći mora i obale te upozoravaju javnost na potrebu i značaj očuvanja prirodnog okoliša.